KØB PLUS!

Spilletid til skuffet Stephan A.

Stephan Andersen blev skiftet ind til spilletid hos Evian, der lørdag tabte 2-0 til Brest.

Stephan Andersen har ikke set meget til banen i Evian på det seneste. Her har sportsdirektør og midlertidig træner Pascal Dupraz valgt Bertrand Laquait som sin foretrukne målmand.

Det var også tilfældet lørdag, men Laquait blev efter et kvarters spil udvist, da han begik straffespark. Det blev Stephan Andersen sat på banen for at redde, men uden held. Og så endte det med et nederlag på 0-2 til danskerklubben.

- Jeg er virkelig skuffet over det her resultat, da vi næsten spillede 10 mod 11 i det meste af kampen. De scorede på det straffespark, som jeg var tæt på at tage - det er frustrerende. Bortset fra det mål og det andet i slutningen af kampen så viste Brest ingenting. Jeg mener, at vi fortjente meget bedre, siger Stephan Andersen til klubbens hjemmeside.

Andersen ligner nu det helt oplagte valg, når Evian om en uges tid drager til storbyen Lyon for at møde topholdet Olympique. Den danske landsholdsmålmand glædede sig dog mest over spilletiden i gårsdagens kamp - omend han hellere havde fået den under andre omstændigheder.

- Hvad angår mig, så var det selvfølgelig en fornøjelse at spille, men jeg vil hellere spille under andre omstændigheder. Bertrand var virkelig utilfreds med det røde kort. Mod Lyon vil beslutningen være op til Pascal [Dupraz, træner og sportsdirektør, red.], men jeg håber at spille, siger Andersen.

Evian havde Daniel Wass med i samtlige 90 minutter mod Brest, og den franske danskerklub er efter nederlaget tre point over nedrykningsstregen i Ligue 1.

tipsbladet.dk

Læs også: