KØB PLUS!

Spillerforening: Forhandler stadig med Brøndby

Trods indledende forundring og overraskelse fortsætter Spillerforeningen samarbejdet med Brøndby IF

Spillerforeningens første reaktion var overraskelse oven på Brøndbys redningsplan.

- Det var meget overraskende for os, at der kom en pressemeddelelse ud fra Brøndby. Selv om vi er i tætte forhandlinger med dem, var vi på ingen måde orienteret om planen. Det er ikke et godt tegn. På samme måde kom det som en stor overraskelse for os, at vores medlemmer - spillerne - skal gå ned i løn, lød det tidligere tirsdag fra Spillerforeningens direktør, Mads Øland.

Men trods den skæve start så fortsætter forhandlingerne, oplyser spillernes fagforening. Også selv om brøndbys plan er baseret på en henstandsordning med Spillerforeningen, som foreningen intet kender til.

- Vi er meget forundrede over, at Brøndby udsender en pressemeddelelse, som vi ikke er blevet orienteret om. Vi forhandler fortsat med Brøndby, men håber ikke at forhandlingerne skal foregå igennem medierne, lyder det fra Mads Øland i en pressemeddelelse.

- Som meddelt den 11. september 2012 har Spillerforeningen tilbudt Brøndby en flerårig afbetalingsordning. Det er i den forbindelse væsentligt, at en sådan ordning modsvares af nødvendig sikkerhed for pengene.

Læs også: