KØB PLUS!

Spillede med brændt brystvorte

Oxford-spilleren Adam Chapman brændte sig dagen før en kamp mod Wycombe, men gennemførte opgøret.

Midtbanespilleren Adam Chapman spillede lørdag hele kampen for Oxford i den engelske League Two, selvom han så sent som fredag aften havde været på skadestuen med en noget usædvanlig skade. Under tilberedelsen af en flaske mælk til sin lille søn spildte han på forunderlig vis kogende mælk ud over brystkassen på sig selv, hvilket først og fremmest gik ud over hans ene brystvorte, der blev alvorligt forbrændt og truede med at holde ham ude af opgøret mod Wycombe.

- Det er vanvittigt. Den slags skade er ny for mig. Forhåbentlig bliver han ok, siger Oxford-manager Chris Wilder til BBC.

Klubben har i forvejen været hårdt ramt af skader i denne sæson, og da der lørdag morgen lå en sms fra klubbens fysioterapeut, der beskrev episoden, havde manageren da også svært ved at tro sine egne øjne.

- Jeg stod op og ville som en god professionel være sikker på, at vi var klar til kamp. Jeg læste en sms på min telefon, der var sendt fredag aften fra vores fysioterapeut Andy Lord. Som den gode far, Adam Chapman er, skulle lave babymælk til sin søn, og det lykkedes ham også at ryste flasken op og ned, men han fik ikke sat låget ordentligt på, fortæller Chris Wilder.

- Han brændte sit bryst og måtte tage til tjek på hospitalet. Han havde brændt sin brystvorte, men han formåede at spille kampen, siger Chris Wilder og konstaterer, at han oplever lidt af hvert i sit job.