KØB PLUS!

Solskjær: Luiz Adriano er en skændsel

Angrebslegenden Ole Gunnar Solskjær raser mod Shakhtar Donetsk og den brasilianske 'måltyv' Luiz Adriano.

Shakhtar Donetsks tyvagtige scoring mod FC Nordsjælland tirsdag aften vækker ikke bare afsky i Danmark. Overalt i verden fordømmes Luiz Adrianos mangel på fair play. Nu melder en af Nordens største angribere gennem tiderne, Ole Gunnar Solskjær, sig i koret med en verbal håndmad til brasilianeren og hans ukrainske klub. 

- Det er en skændsel. Jeg kunne aldrig have fundet på selv at gøre som ham, siger Solskjær kort og godt, da sporten.dk viser ham klippet med det famøse mål. 
 
- Det er ufatteligt. Havde en af mine spillere gjort det, havde jeg taget ham direkte ud. Det går slet ikke det der. Jeg forstår ikke den kultur, og jeg forstår ikke, hvordan nogen kan synes, det er rigtigt, fortsætter den tidligere Manchester United-helt, der i dag er træner for den norske mesterklub Molde. 

Solskjær, der torsdag støder sammen med FC København i Europa League, forstår FC Nordsjællands frustrationer fuldt ud. Havde det været hans eget hold, der var blevet snydt som de danske mestre blev det, udelukker han derfor ikke, at hans hold var udvandret.

- Hvis mine spillere havde forladt banen, havde jeg haft fuld forståelse for det, siger United-legenden, hvis syn på Shakhtar Donetsk nu er ændret radikalt.
  
- Nu må Shakhtar leve med den skamplet i klubbens historie. Det er helt uforståeligt, hvordan de kunne gøre det, slutter nordmanden.

Læs også: