KØB PLUS!

Solskjær: FCK er vores pejlemærke

FC København er klubben, Ole Gunnar Solskjærs Molde og alle andre norske klubber måler sig op imod.

FC København SKAL have en sejr torsdag aften, hvis klubben skal gøre sig forhåbninger om at spille sig videre i Europa League. Inden de to sidste runder af gruppespillet indtager de danske vicemestre tredjepladsen i puljen. Kun norske Molde er bag københavnerne. 

Netop de to hold mødes til lidt af en vind-eller-forsvind-kamp. Men selv om Moldes norske mestre er sidst i puljen, vil de slå fra sig. FC København er nemlig ikke bare en klub, nordmændene gerne vil slå. Det er også en klub, de ser op til. Det forklarer Moldes træner, angrebslegenden Ole Gunnar Solskjær.

 - FC København er Nordens bedste hold og Nordens største klub. De er et pejlemærke for alle os andre og en en klub, vi hele tiden måler os op imod, siger Solskjær. 

Molde har netop vundet det norske mesterskab. og de vil nu bruge torsdagens kamp med at sætte prikken over i'et på en allerede succesfuld sæson. 

- Vi vil give vores publikum en sidste oplevelse i år, for det er vores sidste hjemmekamp, siger Solskjær, der dog ikke har opgivet videre avancement.
 
 - Starter vi som vi gjorde i København, bliver det vanskeligt, men vi tror på, at vi kan give dem en god kamp. Vi hænger på i gruppen og har gode muligheder for at gå videre med en sejr, slutter Molde-træneren.

Inden de sidste to runder fører Steaua Bukarest Europa Leagues gruppe E. Rumænerne har ti point, tyske VfB Stuttgart har fem af slagsen, mens FCK og Molde har henholdsvis fire og tre point. 
 

Læs også: