KØB PLUS!

Solskjær: Dyrt flop skal hjem til FCK

Molde har ikke råd til at købe millionfloppet Pape Pate Diouf fri af FC København.

Selv om det blot er tre måneder siden senegalesiske Pape Pate Diouf rykkede fra FC København til norske Molde, er det torsdag aften anden gang, han står overfor klubben der ejer ham.

Diouf og hans nuværende holdkammerater fra Molde møder FC København i Europa League i en kamp, der for offensivspilleren bliver speciel af flere årsager.

Han møder nemlig ikke bare klubben der ejer ham, han spiller også sin sidste kamp for Molde.

Dioufs lejeaftale udløber til nytår, og Moldes træner, Ole Gunnar Solskjær, slår nu fast, at den norske klub ikke har pengene til at købe den alsidige afrikaner.  
 
- Pape skal tilbage til FCK, selv om han har været en god bidragyder. Han scorede mod FCK (i den første Europa League-kamp, red.) og scorede et meget vigtigt mål mod Rosenborg. Men vi har ikke pengene til ham. Han bliver simpelthen for dyr for os, forklarer Ole Gunnar Solskjær overfor sporten.dk.

FC København købte Pape Pate Diouf i netop Molde i sommeren 2011 for 18 millioner kroner, men senegaleseren fik hurtigt stemplet fejlkøb, efter han i sin hidtil eneste sæson i Superligaen røg ind og ud af FCK-holdet og blot scorede fire gange i 19 kampe. 

Læs også: