Christian Eriksen scorede et flot solo-mål, da Ajax vandt 2-0 ude over RKC Waalwijk.

Christian Eriksen tog sagen i egne hænder - eller måske snarere egne fødder - da Ajax på udebane vandt 2-0 over RKC Waalwijk.

Finske Niklas Moisander havde åbnet scoringen for Amsterdam-klubben midtvejs i første halvleg, og fem minutter før pausen var det så, at Christian Eriksen med bolden klistret til fødderne løb fra alt og alle og til sidst sendte bolden ind bag RKC Waalwijks ungdomslandsholds-målmand, Jeroen Zoet.

Hjemmeholdet kæmper for at undgå nedrykning, og holdet havde en stor mulighed for at komme tilbage i kampen i anden halvleg, da holdet fik straffespark. Men Ajax-målmand Kenneth Vermeer snuppede forsøget fra RKC Waalwijks Robert Braber.

Således kom Ajax tilbage på vinderkurs, efter at danskerklubben i sidste runde måtte nøjes med 1-1 hjemme mod Roda, der ellers ikke har haft nogen stor sæson.

Foruden Christian Eriksen var Christian Poulsen og Lasse Schöne med fra start hos Ajax, mens en fjerde dansker, Viktor Fischer, så hele kampen fra bænken.