KØB PLUS!

Solbakken: Det er hårde tider

Det er op ad bakke for Ståle Solbakken og Wolverhampton.

Efter ti runder lå den tidligere FC København træner Ståle Solbakkens nye klub Wolverhampton på en flot 3. plads i Championship, men siden er det gået ned ad bakke. 

Knapt en måned efter 1-0 sejren mod Blackburn på Ewood Park ligger Wolves nu og roder rundt midt i tabellen, og afstanden til toppen øges uge efter uge, og det samme gør presset på Solbakken. Og den skaldede nordmand er dog heller ikke bleg for at indrømme, at det er hårde tider i Midtengland.

- Vi er inde i en dårlig periode i øjeblikket, og for hver kamp hvor vi ikke henter point, bliver det mere og mere alvorligt for os. Det er hårde tider, men det må vi leve med og kæmpe os igennem, siger Solbakken til klubbens hjemmeside.

Solbakken er af den overbevisning at Wolves kunne have hentet point i samtlige kampe på nær 2-0 nederlaget til Burnley i sidste uge.

- Siden landskampspausen har vi kunne tage point i alle kampene, bortset fra Burnley-kampen. I de andre kampe kunne vi have hentet enten et eller tre point, men istedet står vi med to point sammenlagt, siger Solbakken og fortsætter:

- Nu er det vigtigt, at vi står sammen og tror på tingene. Vi må mande os op og ikke synes, at det er synd for os.

Wolverhampton der rykkede ned fra Premier League i sidste sæson, ligger på en 13. plads med 21 point, men klubben har dog blot tre point op til en playoff-plads, hvorimod der er ni point op til førstepladsen, som Crystal Palace har sat sig sikkert på. 

Næste Wolves-kamp er hjemmekampen på lørdag mod Brighton.