Jakob Michelsen måtte kigge langt efter scoringer, da han fredag aften takkede af som cheftræner i Sønderjyske.

Opgøret i Alka Superligaen mellem Sønderjyske og FC Nordsjælland endte således 0-0 i en rodet forestillingen, hvor det var småt med målchancer.

Resultatet betyder, at Sønderjyske nåede op på 30 point på sjettepladsen, mens FC Nordsjælland går juleferien i møde med 25 point på niendepladsen.

Sønderjyske lagde godt ud og pressede gæsterne, der i kampens indledning diskede op med en række fejlafleveringer, men også hele tiden lurede på omstillinger.

Jakob Michelsen blev hyldet markant med råb fra hjemmeholdets fans, og Sønderjyske lignede et mandskab, der havde tænkt sig at sige pænt farvel til den unge træner, der efter nytår tiltræder som cheftræner i svenske Hammarby.

Det sker efter en succesfuld periode i Sønderjyske, hvor den 36-årige tidligere Skive-træner sikrede Sønderjyske sølvmedaljer i den foregående sæson.

Kampen savnede dog de oplagte scoringschancer, og Tommy Bechmann stod for de få farlige aktioner.

Ti minutter før pausen blev FC Nordsjælland svækket i forsvaret, da Andreas Maxsø måtte forlade banen og lade sig erstatte af 19-årige Viktor Tranberg.

Andreas Maxsø faldt til jorden i en situation, hvor FCN-keeper Indy Groothuizen faldt ned over ham.

Gæsterne pakkede sig efterfølgende, og halvlegen endte uden scoringer.

Gæsterne kom mere energisk ud efter pausen. Tempoet var højt, og nogle gange også for højt i forhold til spillernes kvalitet.

Tommy Bechmann forlod banen efter en times spil, og den rutinerede angriber blev erstattet af Mikael Uhre.

Emiliano Marcondes havde forinden et tilbud for gæsterne, men ellers vadede opgøret ikke ligefrem i oplagte scoringstilbud.

Et kvarter før tid var opgøret stadig helt åbent, men tilskuerne fik aldrig mål at varme sig på i Haderslev.