Lyngby er oppe på andenpladsen og sørgede med en 2-0-sejr for, at Sønderjyske ikke fik den sjette sejr i træk.

Lyngby. Lyngby Boldklub brød lørdag eftermiddag Sønderjyskes stime på fem sejre i streg i Alka Superligaen i fodbold.

De blåblusede vandt således de to holds indbyrdes opgør på Lyngby Stadion med 2-0.

Med sejren kravler Lyngby helt op på en øjeblikkelig andenplads, hvor oprykkerklubben har 24 point, mens Sønderjyske bliver hængende på sjettepladsen med 20 point.

De tre point kom i hus efter et opgør, hvor hjemmeholdet bragte sig foran allerede efter seks minutter, mens det andet mål faldt efter 78 minutters spil.

Den store angriber Kim Ojo var for første gang med fra start i Lyngby-angrebet på grund af sygdom hos holdets topscorer, Jeppe Kjær, og Ojo takkede for tilliden ved at score kampens første mål, mens Jesper Christjansen stod for den anden scoring.

Kim Ojos scoring til 1-0 faldt, da han steg op og headede bolden i kassen efter et velplaceret indlæg fra Jeppe Brandrup.

Herefter havde begge hold pæne chancer for at score i første halvleg - det lykkedes dog ikke for nogen af dem.

Lyngby sad nogenlunde på begivenhederne før pausen, mens Sønderjyske forgæves pressede hårdt på i det meste af anden halvleg, men efter 78 minutter bragede Jesper Christjansen bolden i kassen efter et frispark, hvor Sønderjyske ikke fik sendt bolden ud af farezonen.

Lyngby har nu ikke tabt i seks kampe og skal forsøge at bygge videre på den gode periode, når de i næste weekend møder Randers FC.

Sønderjyske skal forsøge at komme tilbage på sejrssporet mod AC Horsens i den kommende runde.