KØB PLUS!

Snød Qatar sig til VM-værtskab?

Ifølge et fransk fodboldmagasin købte Qatar stemmer for at sikre sig VM i 2022.

Det var noget af et scoop, da det blev offentliggjort, at Qatar overraskende vandt afstemningen om at holde VM i 2022. Men nu afslører det franske magasin France Football, at det måske ikke gik helt lovligt for sig, da Qatar vandt afstemningen. Ifølge magasinet, der har nærlæst afgørelsen, købte Qatar sig blandt andet til stemmer.

Både Camerouns og Elfenbenskystens fodboldforbunds-præsident skulle være købt for omkring otte millioner kroner stykket, således at de ville stemme på Qatar, hævder France Football.

Fodboldmagasinet lister en hel række af besynderlige hændelser, som altså skulle være tegn på, at Qatar har snydt og betalt sig til VM-værtskabet. Selv afviser Qatar dog, at det har noget på sig.

- Vi afviser kategorisk beskyldningerne. Vi har intet at skjule, og vi vil mere end gerne samarbejde med fremtidige efterforskninger. Derudover vil vi modbevise alle beskyldninger, har Qatar offentliggjort i en meddelelse.

Også UEFAs præsident, Michel Platini, anklages for bizar opførsel af France Football. UEFA-præsidenten afviser dog alle anklager.

tipsbladet.dk