KØB PLUS!

Sneijder mangler kun at sige ja

Wesley Sneijder er snart fortid i Inter, og han mangler kun at bekræfte over for Galatasaray, at han skifter til klubben.

Galatasarays fans kan godt begynde at tage plads i lufthavnen i Istanbul for at modtage deres nye, store stjerne, Wesley Sneijder. For der mangler kun tilsagn fra hollænderen selv, før hans dage i Inter er talte.

- Samtalerne startede i går, og i dag kom en delegation fra klubben for at mødes med ham. Nu er beslutningen op til ham. Alt er muligt i fodbold, og Tyrkiet begynder at være en eftertragtet destination, siger Sneijders agent, Søren Lerby, til Gazzetta delo Sport.

Sneijder har været i unåde i Inter længe, da han ikke vil underskrive en ny aftale med klubben. Derfor har han ikke været på holdkortet i den italienske storklub på det seneste. Men nu er der altså udsigt tl spilletid igen - i det tyrkiske.

- Hvis alt går efter planen, så går handlen igennem. Vi vågner i morgen, og så vil alt være mere klart, siger Lerby.

Galatasaray betaler angiveligt 75 millioner kroner for Sneijder, hvis handlen går igennem. I så fald skifter hollænderen væk fra Inter efter tre-et-halvt år, et mesterskab og en Champions League-titel.

tipsbladet.dk