Slog dommeren i jorden - slap for rødt kort

Lørdagens kamp i Premier League mellem Newcastle og Southampton vil blive formentlig blive husket af både dommer Mike Jones og hjemmeholdets Moussa Sissoko.

Den franske midtbanespiller sendte nemlig dommeren i jorden, da han kom til at ramme ham med indersiden af hånden.

Få minutter før slutfløjtet opstod der en situation, hvor Southamptons keeper Paulo Gazzaniga lå i græsset og skulle have behandling. Men da han puffede til Moussa Sissoko, slog franskmanden ud med hånden og ramte uheldigvis dommeren lige i ansigtet.

Jones gik teatralsk i jorden som om, han selv skulle overbevise dommeren om, at spilleren skulle vises ud. Men franskmanden, der virkede meget upåvirket af, at han lige havde slået dommeren, slap for et kort. Til gengæld måtte Mike Jones behandles for næseblod, inden han kunne fortsætte kampen.

Se episoden her:

Som om det ikke var nok drama, endte kampen i ballade mellem trænerne på de to bænke i tillægstiden. Newcastles målmandstræner Andy Woodman blev så vred over en hård tackling inden på banen, at han fik sat gang i et mindre slagsmål mellem hjælpetrænerne fra de to hold, og dommerne måtte ind og lægge sig imellem for at få stoppet balladen. Woodman endte med at blive sendt op på tilskuerpladserne sammen med gæsternes målmandstræner Toni Jimenez, og kampen endte 1-1 mellem de to hold, som nu ligger henholdsvis nummer seks og otte.

Læs også: