Liverpools sæson fortsætter med at hakke af sted som en metaltræt Lada Samara. I holdets første kamp i 2015 lykkedes det at formøble en 2-0-føring hjemme mod bundholdet Leicester, der fik 2-2 med sig hjem fra Anfield.

Alt gik ellers planmæssigt for hjemmeholdet, der kunne gå til pause med en sikker 2-0-føring. Holdet havde fået to billige straffespark - begge bemærkelsesværdigt dømt for 'hands' i feltet. Leicester, der fortsat var uden skadede Kasper Schmeichel, blev decideret snydt ved den første kendelse - tv-billederne viste tydeligt, at bolden ramte Wes Morgan i hovedet - og ikke på hånden.

Steven Gerrard, der har scoret 23 af sine seneste 24 mål på dødbolde, omsatte iskoldt begge straffespark, og han er nu oppe på 48 straffesparkscoringer i sin Liverpool-karriere. En straffesparksscoring mere i kampen, og Gerrard ville tangere Jan Mølbys rekord for flest straffesparksscoringer i én kamp. Mølby scorede straffe-hattrick for Liverpool i 3-1-sejren over Coventry den 26. november 1986.

Om der var gået rekord-snak i den under pausesnakken i Liverpool omklædningsrum, er uvist. Men hjemmeholdet kom ud til anden halvleg med en meget sløj attitude, og der gik ikke længe, før gæsterne vendte kampen på hovedet. Første reducerede David Nugent på en fornem halvflugter, og et minut og 40 sekunder senere tævede Jeffrey Schlupp udligningen ind bag en tung Simon Mignolet.

En chokerende udvikling, som Liverpool aldrig kom sig over, og faktisk var Leicester tættest på at snuppe sejren til sidst.