Det er ikke fordi, Liverpool mangler fodboldkampe at spille i øjeblikket.

Onsdag var Liverpool igen i aktion, da klubben var ude i en omkamp i tredje runde af FA Cup'en.

Efter 0-0 i første opgør mod Plymouth fra den fjerdebedste række, League 2, mødtes de to klubber i Plymouth, og her vandt Liverpool 1-0.

Dermed er Premier League-klubben klar til fjerde runde, som også er 16.-delsfinale i den traditionsrige turnering, og Liverpool møder næste gang Wolverhampton.

Liverpool skulle balancere endnu en kamp med at stille et hold, der kunne lukke opgøret og avancere, og i startopstillingen var der flere profiler.

Daniel Sturridge, Divock Origi og Philippe Coutinho kom således alle i aktion fra kampens begyndelse, men da Sturridge og Coutinho var pillet ud med et kvarter igen, var det reelt et reservehold hos Liverpool.

Gæsterne skulle bruge 19 minutter til at komme foran 1-0, da den rutinerede altmuligmand Lucas Leiva nåede øverst efter et hjørnespark og headede gæsterne foran.

Liverpool havde også flere unge talenter i spil, blandt andre Ben Woodburn, som tilbage i november blev den yngste Liverpool-målscorer på seniorniveau nogensinde, da han nettede i Liga Cup-kvartfinalen mod Leeds.

I forsvaret fik unge Trent Alexande-Arnold genvalg på højreback, og i centerforsvaret var der plads til unge Joe Gomez.

Trods føringen kunne Liverpool aldrig føle sig sikker i opgøret.

Med et kvarter igen var Kale Jervis meget tæt på at udligne, da hans akrobatiske afslutning gik snert forbi målet.

Brølet på Home Park med plads til 16.000 tilskuere lød som ved en scoring, og generelt var stemningen elektrisk på det intime stadion.

Der var pokalfodbold i luften, og ikke mindst da Liverpools Origi brændte et straffespark for Liverpool med fire minutter igen, men Liverpool gjorde arbejdet færdigt.

Pierre-Emile Højbjerg sad på bænken i hele opgøret, da Southampton spillede omkamp mod Norwich. Her vandt hjemmeholdet på en sen scoring af Shane Long i overtiden.

I fjerde runde venter Arsenal på Southampton, mens Newcastle møder Oxford. Det stod klart efter Newcastles 3-1-sejr i omkampen mod Birmingham.