Chelsea var foran mod West Ham, men hjemmeholdet vendte kampen og pådrog Rafael Benitez sit første nederlag.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Rafael Benitez har ikke fået den bedste start på sin tid i Chelsea. Fansene lægger ikke skjul på deres utilfredshed med spanieren på posten som manager, og sejrene vil bare ikke komme. Heller ikke i dagens London-derby mod West Ham, hvor man tabte 1-3.

Chelsea kom foran efter bare 13 minutter, da Fernando Torres gik til baglinjen, fandt sin landsmand Mata skråt tilbage i feltet, og så kunne Mata stensikkert sætte venstre inderside på og lægge bolden i nettet bag Jääskeläinen.

Det skulle dog ikke gå som håbet for Chelsea, der i de første to opgør under Rafael Benitez ikke har scoret. Så da en hård fight i West Hams venstre side endte i et afrettet indlæg og en ballonbold i feltet, så kunne Carlton Cole i utrolig hård kamp med Ivanovic sætte hovedet på og se bolden hoppe i nettet til 1-1.

Chelsea havde chancerne til sejrsmålet blandt andet ved Fernando Torres og Juan Mata. Men Torres' spark i det lille felt gik direkte på kroppen af Jääskeläinen, og Matas frispark ramte den forkerte side af stolpen.

Og når man ikke scorer på sine chancer, så kan man blive straffet i sidste ende - og det blev Chelsea. Med bare fem minutter tilbage af kampen scorede Mohamed Diamé til 2-1 for West Ham, da han satte en hård inderside på bolden, og i dommerens overtid lukkede Maiga kampen med sit mål til 3-1.

Derfor var der heller ikke i Benitez' tredje kamp fuldt hus, og så måtte Chelsea-stjernerne drage hjem til Stamford Bridge med et nederlag i London-derbyet.