Bordeaux suspenderer målmand og forsvarsspiller efter ballade i omklædningsrummet.

Bordeaux: Målmanden Jerome Prior og forsvarsspilleren Lamine Sane er suspenderet "på ubestemt tid" af deres franske klub, Bordeaux, på grund af en "alvorlig episode" efter klubbens pokalexit mod Nantes.

Ifølge flere kilder kom de to fodboldspillere i slåskamp og udvekslede slag i omklædningsrummet.

Klubberne siger, at "den ikke vil kommentere sagen yderligere", og at "ingen vil besvare spørgsmål omkring beslutningen om at suspendere de to spillere".

Bordeaux tabte kampen mod Nantes i pokalturneringen Coupe de France med 3-4 efter forlænget spilletid.

Bordeaux kom ellers foran 3-2 i det 98. minut, men med to scoringer i henholdsvis i det 114. og 118. minut vendte gæsterne kampen på hovedet.

Efter sidste dommerfløjt begyndte den 20-årige Prior at diskutere med dommeren, fordi målmanden mente, at Nantes' tredje mål var sket efter en offsidesituation.

Derefter gik ungersvenden i gang med at skælde sit forsvar ud for de fejl, der var blevet begået undervejs i nederlaget.