Skubber disse to angribere Bendtner ud af Arsenal?

Nicklas Bendtner skal nok ikke åbne de engelske aviser i dag, hvis han fortsat gerne vil tro på en fremtid som Arsenal-angriber. I hvert fald kan man her læse, at London-klubben jagter angribere.

Den normalt så Arsenal-troværdige avis Daily Mirror bringer torsdag en historie, om at manager Arsène Wenger forsøger at hente den tidligere Manchester United og Tottenham-angriber Dimitar Berbatov til klubben. Bulgareren, der nu slår sine folder med mindre succes i Fulham, menes at kunne erhverves for små 20 millioner danske kroner.

The Times skriver, at Arsenal også er interesseret i at hente QPRs franske angriber Loic Remy til klubben. Franskmanden er i denne sæson udlejet til Newcastle, og her er han en stor succes. Ti mål er det foreløbigt blevet til for den hurtige spydspids i det nordengelske.

Til gengæld skriver eyefootball, at Nicklas Bendtner presser på for at en lejeaftale i stand med denne sæsons overraskelse i Premier Leauge: oprykkerne fra Hull. Skulle aftalen blive en realitet, vil Bendtner med overvejende sandsynlighed være den højest placeret i angriber-hierarkiet for manager Steve Bruce, der tidligere har haft Bendtner under sine vinger i Birmingham.

Efter Nicklas Bendtners vigtige 1-0-mål kort før tid i onsdagens opgør mod Cardiff, slog Arsenal-manager Arsène Wenger dog fast, at han gerne beholder danskeren til kontrakten løber ud til sommer.

Læs også: