Sønderjyske hentede søndag deres tredje sejr i træk i Aalborg, da holdet vandt 4-1 over AaB.

Sønderjyske var skarpe søndag eftermiddag, da holdet på udebane vandt 4-1 over AaB i Alka Superligaen.

Jannik Pohl scorede for AaB, mens udeholdets scoringer blev sat ind af Philip Zinckernagel, Troels Kløve, Marcel Rømer og Mikael Uhre.

Resultatet betyder, at Sønderjyske ligger på en foreløbig andenplads, mens AaB indtager niendepladsen i Alka Superligaen inden de sidste tre kampe i anden runde er afviklet.

Sønderjyske scorede efter 16 minutter, da nytilkomne Jores Okore klodset begik straffespark. Philip Zinckernagel omsatte straffesparket til en 1-0 føring.

Minuttet efter var det AaBs tur til at få chancen fra 11-meter-pletten, da Sebastian Mielitz unødvendigt nedlagde Jannik Pohl i feltet.

Pohl eksekverede selv og sørgede for udligningen til 1-1.

Efter en halv times spil bragte Sønderjyske sig foran igen. Christian Greko Jakobsen fandt flot Troels Kløve i feltet, som headede føringen i mål.

Kort inden pausen udbyggede Marcel Rømer føringen til 3-1, da han med en følt inderside udplacerede Nicolai Larsen på et oplæg af "Greko".

AaB forsøgte efter pausen at presse udeholdet, men en afslutning i sidenettet fra Jannik Pohl og et hovedstød fra Kasper Pedersen var det tætteste, hjemmeholdet kom på en reducering.

I stedet lukkede Mikael Uhre reelt kampen, da han efter 65 minutter let gjorde det til 1-4. "Greko" lavede i den forbindelse sin tredje assist.

Der blev ikke scoret mere i opgøret, og Sønderjyske vandt for tredje gang i træk i Aalborg.