FC Midtjylland fortsætter med at stryge derudaf, mens FC Nordsjælland tabte for tredje kamp i træk. En af efterårets store profiler Pione Sisto stod for kampens to mål.

Den sudanskfødte FCM-spiller var - igen fristes man til at sige - kampens helt store oplevelse, så den danske landstræner, Morten Olsen, må glæde sig over, at Sisto efter alt at dømme snart får sit danske pas.

Efter et kvarter viste Sisto første gang sin tekniske kunnen, da han kørte rundt med Nordsjælland-forsvaret og slog et indlæg mod bagerste stolpe. Her manglede en fremadstormende Petter Andersson et par centimeter for at kunne glide bolden i mål.

Det var faktisk Nordsjælland, der havde fleste chancer i første halvleg, og det var lige ved at belønne sig et minut før pausen. Her modtog Uffe Bech bolden med ryggen til målet, og i en hurtig vending fik han sendt et skud mod mål, der desværre for Nordsjælland gik stolpe ud.

10 minutter inde i anden halvleg kom to hovedløse Nordsjælland-aktioner til at koste dyrt. Petter Andersson fik en friløber, og det valgte udeholdets Mario Ticinovic at stoppe ved at rive svenskeren i trøjen. Rødt kort til Ticinovic og et frispark i en farlig position til Midtjylland.

Pione Sisto tog sig af frisparket og sendte et skud lige mod muren. Men til hans held valgte Kasper Lorentzen at flytte sig fra muren, så bolden røg igennem og bag David Jensen i Nordsjælland-målet til en føring på 1-0.

Selvsamme Sisto lukkede kampen med 2-0-målet efter en flot soloaktion i det 73. minut. Nordsjælland havde det tydeligvis svært med en mand i undertal, og Midtjylland havde da også chancerne til et par scoringer yderligere. Blandt andet ved Morten 'Duncan' Rasmussen, der i kampens overtid ramte stolpen.

Med sejren ligger FC Midtjylland sig nu i front med 10 point ned til rækkens nummer to Randers. Nordsjælland ligger fortsat på fjerdepladsen, men kan blive overhalet af måde Brøndby og Hobro, hvis de vinder deres kampe.