Madrid. Real Madrid måtte kæmpe hårdt for at hente sæsonens anden sejr i lige så mange kampe i den spanske La Liga i fodbold.

Lørdag aften vandt kongeklubben, der fortsat er uden Cristiano Ronaldo, 2-1 hjemme over Celta, der havde Daniel Wass med fra start og Pione Sisto i rollen som indskifter.

Efter en målløs første time kom Alvaro Morata på scoringstavlen for Real Madrid, da han udnyttede riposten efter en redning fra Celta-målmand Sergio Alvarez.

Det var angriberens første scoring for Real Madrid, siden klubben i sommer udnyttede en tilbagekøbsklausul til at hente ham hjem, to år efter at han blev solgt til italienske Juventus.

Alvaro Morata var kort efter scoringen tæt på at fordoble føringen, men hans afslutning endte på stolpen.

I stedet fik Celta uventet udlignet til 1-1 midt i anden halvleg.

Daniel Wass spillede bolden videre til svenske John Guidetti, der ekspederede den videre til Fabián Orellana.

Han sendte et godt skud mod mål, som efterlod Real-målmand Francisco Casilla uden chance.

13 minutter før tid blev Daniel Wass skiftet ud, og fem minutter senere gik det galt for gæsterne.

Celta mistede bolden på egen banehalvdel, og bolden endte hos tyske Toni Kroos. Han viste sin gode sparketeknik, da han sendte bolden fladt i mål via den ene stolpe.

Få minutter senere kom Pione Sisto på banen for Celta, uden at det dog fik indflydelse på kampens resultat.

Mens Real Madrid topper La Liga med seks point, er Celta uden point.