Simon Kjær: Real Madrid ville have mig

Simon Kjær er efter nogle turbulente år begyndt at vise sig fra sin bedste side, og han er netop blevet udtaget til efterårets hold i den store sportsavis L'Equipe.

Her udgør den danske Lille-spiller en duo i midterforsvaret med en af verdens allerbedste stoppere i Thiago Silva fra PSG.

Lille har med Simon Kjær som en bærende figur haft det bedste forsvar i Ligue 1 og kun indkasseret sølle otte mål i 19 kampe. 

Succesen er kommet efter tre år og tre klubskifter, hvor den danske landsholdsspiller har haft svært ved at leve op til sit talent siden skiftet væk fra dansk fodbold i 2008.

Dengang valgte den blonde spiller at skifte til Palermo i Italien, men også større klubber stod klar, forklarer han.

- Da jeg var 18 år, havde jeg mange muligheder. Jeg var i kontakt med Real Madrid, men Palermo var hurtigere og købte mig for 30 millioner kroner. For mig var det en drøm at spille i så stor en liga, siger han i et interview med Le Parisien. 

Skiftet til Palermo viste sig imidlertid godt, og i 2010 købte Wolfsburg ham for et betydeligt større millionbeløb. 

Bundesliga-opholdet blev dog ikke som ventet, og efter en kort retur til Italien og denne gang Roma, skiftede Simon Kjær kurs og tog i sommer til Frankrig - en foreløbig god idé.  

Læs også: