Simon Kjær og Lille tog med 1-0 over Guingamp i weekenden sejr nummer to i træk, men den danske landsholdsspiller betaler mandag prisen for sin indsats.

I løbet af kampen blev Simon Kjær nemlig banket i græsset efter et sammenstød med holdkammerat Victor Enyeama. Målmanden kom blæsende ud og sendte danskeren til tælling og flere minutters behandling.

»Vi har fridag her mandag, og det er tiltrængt. Som jeg skrev på min Twitter, så føltes det som at blive ramt af et tog, da vores keeper Enyeama kom springende ud i mig og plantede sine knæ i mine ribben. Det var et ret voldsomt sammenstød, og jeg var bange for, at jeg ikke kunne spille videre, men efter et par minutter kunne jeg begynde at trække vejret igen, og det var da godt, at jeg gav det en chance, for det endte jo med en dejlig udesejr og endnu et clean sheet. Men det kan altså godt mærkes i dag,« siger Simon Kjær.

Trods ømme ribben fuldførte han kampen og kan i dag se navnet Kjær på ugens hold i de fleste franske medier.

»Det er da altid rart at høre, at andre værdsætter mine præstationer. Så var det jo godt, jeg blev på banen. Men jeg synes nu også, at jeg personligt har ramt et højt og stabilt niveau igen i denne sæson, så jeg er godt tilfreds her i Lille,« siger han.

Ifølge franske medier blev han igen synet af større klubber. Denne gang skal Liverpool, Juventus og AC Milan have set ham i aktion.

»Til sommer har jeg to år tilbage af kontrakten med Lille, og så må vi se, hvad der sker. Men lige nu tænker jeg overhovedet ikke på andet end at spille godt og være med til at vinde kampe for Lille.«