KØB PLUS!

Silvestre: - Barton har storhedsvanvid

Joey Barton siger selv, at de voldelige-eskapader både på og udenfor banen er lagt på hylden. Men det er de provokerende udtalelser ikke.

Joey Bartons 12 spilledages karantæne, som han modtog i maj efter at være gået bersærk mod flere af Manchester Citys spillere, udløb sidste weekend, og dermed kan den iltre brite altså komme i spil til Marseilles ligakamp imod Lille søndag aften.

Denne gang skal det være slut med vanviddet indenfor kridtstregerne, mens han tværtimod ikke har i sinde at drosle ned med udtalelserne.

-Jeg burde ikke sige dette, men jeg kan være for smart til fodbold! Der er mange smarte spillere, men de viser ikke den side af dem. Jeg siger bare min mening, siger Joey Barton til L'Equipe.

Seneste har englænderen sagt, at han kun valgte at skifte til Queens Park Rangers på grund af pengene. Den udtalelser er ikke faldet i god jord hos den tidligere franske landsholdspiller Mikael Silvestre.

- Den uvidendeJoey Barton fascinerer med sin grad af dumhed og egoisme og storhedsvanvid!, skriver han blandt andet på sin Twitter-profil.

Lad os bare sige, det bliver spændende at følge Joey Barton i Frankrig de næste syv-otte måneder.

Læs også: