Real Madrid vandt 2-0, da de torsdag aften mødte Osasuna i 1/8-finalen af den spanske pokalturnering.

I første kamp af fjerde-runde-opgøret kom Real Madrid foran 1-0 efter 18 minutter, da Karim Benzema headede et hovedstød ind efter frispark fra Luca Modric.

Selvom kongeklubben var på hjemmebane kom Osasuna også frem til chancer i de første 45 minutter, og skudstatistikken var næsten lige midt i første halvleg, selvom Real Madrid havde klart mest spil.

I anden halvleg fordoblede Jesé Real Madrids føring, da han i samarbejde med Benzema og Ronaldo straffede et dårligt opspil af Osasuna.

Real Madrid sad stadig på meget af spillet og jagtede ivrigt et tredje mål. Specielt Gareth Bale var tæt på, men Cristiano Ronaldo fik uheldigt blokeret afslutningen, så bolden gik forbi mål.

Cristiano Ronaldo prøvede ihærdigt at leve op til Lionel Messis to mål for Barcelona onsdag, men det var ikke portugiserens dag, og han måtte forlade banen målløs.

Hjemmeholdet sad stadig på meget spil i anden halvleg men til slut pressede Osasuna på for det vigtige reducerende mål til returkampen i Pamplona i næste uge. Det kom dog ikke, og kampen sluttede 2-0.