KØB PLUS!

Shakhtar: Okore vil nok ikke til Ukraine

Cheftræner hos Shakhtar Donetsk roser FCN's Jores Okore, men tror ikke på, at han kan havne hos ham i Ukraine

Han er en forfængelig mand Mircea Lucescu. Han beherkser udmærket både engelsk og alle mulig andre sprog, men på pressekonferencer insisterer han på at tale sit modersmål rumænsk. Det gjorde han også, da han mødte pressen før onsdagen Champions League-opgør mod FCN i Parken.

Derfor skulle Shakhtar Donetsk-træner Lucescus udtalelser oversættes til ukrainsk og derfra til engelsk. Til sidst kan det være svært at vide, hvad Mircea Lucescu egentligt har sagt.

Men med hjælpe fra engelsktalende ukrainske journalister lykkedes det Sporten.dk at opfange, hvad Mircea Lucescu faktiske svarede til dette spørgsmål fra Sporten.dk:

Der har været mange rygter om FC Nordsjællands-spilleren Jores Okore. Hvad synes du om Okore, og kunne han have interesse for en klub som Shakhtar Donetsk?

- Ukrainsk fodbold er nok ikke noget for ham. De fleste danske spillere vil hellere til ligaer i Holland, England, Italien eller Østrig. Men dermed siger jeg ikke, at han ikke er en god spiler. Det er han, og han har en stor fremtid foran sig. Rent taktisk begår han dog stadigvæk for mange fejl, men han kan sagtens nå at udvikle sig, siger Mircea Lucescu .

Læs også: