En 2-1-sejr ude over Basaksehir gav Sevilla et godt udgangspunkt i jagten på gruppespillet i Champions League.

Istanbul. Danskerne Michael Krohn-Dehli og Simon Kjær tog et stort skridt mod gruppespillet i Champions League onsdag aften.

Det skete dog med fødderne oppe, da begge danskere startede på bænken i Sevillas 2-1-sejr over Basaksehir i det første playoffopgør om avancement i turneringen.

Krohn-Dehli fik de sidste fem minutter på banen, mens Kjær forblev på bænken i hele opgøret.

Herfra kunne den danske landsholdsanfører se sin nye klub komme godt fra start, da Sergio Escudero score et flot mål efter lidt over et kvarter.

Joaquin Correa sendte Escudero i dybden, Escudero afsluttede fladt på det regnvåde græs, og bolden piftede forbi Basaksehir-keeper Volkan Babacan.

På bænken hos Sevilla sad også Jesus Navas samt angriberen Nolito, der begge er kommet til fra Manchester City. De kom begge i kamp i anden halvleg.

Sevilla havde mest kvalitet i vanlig aggressiv stil og dominerede i første halvleg mod Basaksehir, der sluttede på andenpladsen i den tyrkiske liga i den seneste sæson.

Ever Banega kunne have øget føringen med sin afslutning efter 36 minutter, og hjemmeholdet var presset helt i bund.

Den tidligere tyrkiske stjernespiller Emre Belözoglu er efterhånden blevet 36 år, men han diskede op med lidt kvalitet, da han på et direkte frispark forsøgte sig syv minutter inde i anden halvleg.

Hjemmeholdet kom længere frem, mens regnen tog til og gjorde banen svær med flere vandpytter.

Efter godt en time gav det bonus. Eljero Elia kom fri og trykkede af, og bolden snød Sevilla-keeper Sergio Rico på den dyngvåde plæne og gik i mål til 1-1.

Det lignede uafgjort, men i det 84. minut scorede gæsternes Wissam Ben Yedder til slutresultatet.

Napoli tog hjemme imod Nice og slap bedst fra det første playoffopgør med en 2-0-sejr.

Celtic hoppede nærmest på hovedet i gruppespillet med 5-0 hjemme over FC Astana.

Evgeni Postnikov scorede selvmål for gæsterne, mens Scott Sinclair scorede både før og efter pausen. James Forrest og Leigh Griffiths scorede de sidste mål.