Simon Kjær så til fra bænken, da Sevilla med 2-2 mod Istanbul Basaksehir kom i Champions League-gruppespillet.

Fodboldklubben Sevilla er klar til gruppespillet i Champions League.

Det står klart, efter at Simon Kjærs og Michael Krohn-Dehlis klub tirsdag aften spillede 2-2 hjemme mod Istanbul Basaksehir i returkampen i playoffrunden.

Dermed går spanierne videre med samlet 4-3.

Simon Kjær sad på Sevilla-bænken i hele kampen, mens Michael Krohn-Dehli ikke var en del af truppen.

Efter Sevillas 2-1-sejr i Tyrkiet i den første kamp var spanierne klare favoritter til at gå videre.

Det blev dog Istanbul Basaksehir, der scorede først. Hollandske Eljero Elia nettede efter 17 minutter.

I anden halvleg fik hjemmeholdet dog vendt billedet med scoringer af Sergio Escudero og Wissam Ben Yedder.

Syv minutter før tid kom der imidlertid pres på Sevilla, da Edin Visca udlignede til 2-2.

Et mål mere til tyrkerne ville sende Sevilla ud i mørket i Champions League, men spanierne klarede sig videre.

Istanbul Basaksehir må nøjes med at spille Europa League-gruppespil.

Skotske Celtic uden skadede Erik Sviatchenko kom også videre til gruppespillet i Champions League, selv om holdet tabte 3-4 ude til Astana fra Kasakhstan.

Celtic havde en kæmpeføring på 5-0 med fra den første kamp.

Midt i anden halvleg lykkedes det for hjemmeholdet at komme foran 4-1, inden Celtic afværgede al spænding med to reduceringer.

De skotske mestre er dermed videre med samlet 8-4.

Italienske Napoli er ligeledes klar til Champions League-gruppespillet efter en 2-0-sejr ude over franske Nice.

José Maria Callejon og Lorenzo Insigne stod for målene i anden halvleg.

Napoli er videre med samlet 4-0.