Det var ikke første gang, den svenske baneløber gik på grønsværen for at kramme et af sine idoler.

I slutningen af kampen mellem Sverige og Argentina onsdag aften kiksede sikkerheden på Sveriges nye nationale stadion.

En mand i 30'erne fra det centrale Sverige iført Barcelona-trøje formåede at springe ind på banen og løbe hele vejen til hen til Lionel Messi, hvor han nåede at kysse og kramme verdensstjernen, inden vagter fik pacificeret ham.

- Hændelsen indebærer nu, at det svenske fodboldforbund straffes med bøde. Hvad der er endnu mere alvorligt er dog, at det er den samme person, der i 2006 formåede at lave præcis det samme stunt. Dengang krammede han en anden Barcelona-stjerne, nemlig Ronaldinho, skriver Expressen.se.

SE BILLEDERNE: MESSI KRAMMET AF BANELØBER

Da Brasilien spillede venskabskamp mod Ecuador på Råsunda i 2006 hoppede manden på banen og løb op Ronaldinho og krammede ham, dengang gik den krammede også fra banen som sejrherre, da Brasilien vandt 2-1.

Gårsdagens nederlag til Messi og co blev dog noget større, og et storspillende Argentina kunne nemt have vundet med mere end de 3-2, de måtte tage til takke med.

0-1 Mikael Lustig (3. minut/selvmål). 1-1 Jonas Olsson (17. minut). 1-2 Sergio Agüero (19. minut). 1-3 Gonzalo Higuaín (23. minut). 2-3 Rasmus Elm (90. minut).