KØB PLUS!

Serie A-klubber jagter FCN-keeper

I efteråret spillede ligalandsholdskeeperen en brandkamp mod de italienske mestre Juventus, og netop den præstation har åbnet døren til Serie A.

De italienske klubber fik øjnene op for Hansen, da han pillede brodden af Andrea Pirlo og co., og nu melder flere medier i støvlelandet, at de to midterklubber Chievo og Bologna står klar til at tilknytte den danske målmand i løbet af det netop åbnede transfervindue.

- Det lyder meget spændende. Jeg synes godt om Serie A, og jeg er stor tilhænger af italiensk fodbold, så et skifte dertil kunne være vanvittigt interessant. Jeg tror også at det rent fodboldmæssigt vil være en liga, som passer rigtig fint til mig, siger Jesper Hansen til sporten.dk om udsigterne til at skifte Farum og frikadeller ud med Spaghetti Bolognese i Norditalien.

Den 27-årige målmand, der over en bred kam var FC Nordsjællands bedste mand i Champions League, er klar over, at det er nu hans aktie er høj. Derfor tøver han heller ikke med at råbe ’sælg’. Gerne allerede i løbet af de kommende uger, inden transfervinduet igen lukker i ved udgangen af januar måned.

- Det bliver en rigtig spændende måned. Mere spændende end nogensinde før. Jeg er åben overfor et klubskifte i 2013, og jeg håber det kan indfries. Men jeg mangler fortsat at høre noget helt konkret, fastslår Hansen.

Chievo og Bologna er ikke de første klubber, der rører på sig i forbindelse med Jesper Hansen. Tidligere har også Udinese og den engelske Premier League-klub West Ham på rygtebasis været meldt interesseret i FCN-keeperen.

Sporten.dk har været i kontakt med Jesper Hansens agent, Ivan Marko Benes, men agenten ønsker ikke at kommentere på, hvorvidt en handel snart kan være en realitet.