Sensation: Juventus ude af Champions League

Galatasaray er videre til 1/8-finalerne Champions League. Det ligger fast, efter de i onsdagens forsinkede kamp i gruppe B besejrede Juventus med 1-0.

Kampen skulle oprindeligt være spillet tirsdag, men dommeren afblæste kampen på grund af et kraftigt snevejr. Derfor var det også en alt andet end optimal bane, spillerne trådte ind på onsdag.

Der var stort set lige så mange huller i græstæppet, som der var tilskuere på tribunerne. Af den grund blev kampen heller aldrig særlig velspillet. Flere gange stoppede bolden simpelthen op, når spillerne forsøgte sig med fikse kombinationer.

Galatasaray var tvunget til at vinde kampen, der blev genoptaget fra det 31 minut, hvis de skulle overhale italienerne i tabellen. Det pres levede tyrkerne op til. Som så mange gange før var det Didier Drogba og Wesley Sneijder, der gik forrest - og sejrsmålet faldt da også efter et samarbejde mellem de to.

Fem minutter før tid blev en lang bolden slået op på Didier Drogba. Den tidligere Chelsea angriber headede den videre til Wesley Sneijder, der fra en liggende position flot sparkede den forbi Gianluigi Buffon i Juventus-målet.

Italienerne forsøgte at kaste alt frem til sidst, men udligningen var aldrig rigtig tæt på. I stedet kunne tilskuerne på Türk Telekom Arena med én dags forsinkelse bryde ud i jubel.

Real Madrid går sammen med Galatasaray videre fra FC Københavns gruppe, mens de forsvarende italienske mestre må nøjes med Europa League.

Læs også: