KØB PLUS!

Seks spillere dumper - Olsen helt i bund

Det frygtelige 0-3 resultat mod Makedonien har kastet nogle af de dårligste karakterer af sig, som Morten Olsen og landsholdet nogensinde har fået. Se sporten.dks karakterer det danskerne her.

Morten Olsen -3
Fejlede med startformationen og havde ingen Plan B. Måtte sætte William Kvist, der ikke kan spille mod Tjekkiet ind. Igen var hans hold umotiveret.

Kasper Schmeichel - 02
Dårligere debut kan man dårligt få, og alligevel kunne han ikke klandres for et eneste af målene. Gav dog heller ikke noget ekstraordinært.

Lars Jacobsen - 00
Blev overspillet i den rædsomme 1. halvleg og gav plads til indlæg i feltet. Sjældne, men grimme, placeringsfejl.

Simon Kjær - 00
Virkede tung og desorienteret under det indledende bombardement. Langt fra sin direkte modstander og involveret i to af målene.

Daniel Agger - 00
Fik ikke forsvarskæden til at fungere og stod selv svagt. Var tydeligt frustreret, men formåede som holdkammeraterne ikke at løfte sig.

Daniel Wass - 02
Kom hurtigt ned på jorden efter en flot januar måned i sin klub. Ikke direkte involveret i målene, men havde heller ikke selv succes fremad.

Niki Zimling - 02
Blev totalt overspillet som ene mand på den defensive midtbane. Ikke den skærm, Olsen havde håbet på.

Michael Krohn-Dehli - 02
Gav ikke megen støtte til den defensive midtbane, men var dog en af de få, der forsøgte at tage ansvar.

Christian Eriksen - 00
Usynlig på den centrale midtbaneposition, hvor han var helt uden initiativ. Virkede meget tidligt helt opgivende.

Dennis Rommedahl - 00
Det var ikke meget, der kom fra ham Trods sine 34 år var han stadig initiativløs på det unge hold, der havde haft godt af en voksens indgriben.

Andreas Cornelius - 02
Fik fuld tillid fra Morten Olsen efter sin flotte ligalandsholdstur, men havde det svært alene på toppen. Blev aldrig farlig i afslutningerne.

Nicolai Jørgensen -3
Udskiftet og hængt ud som syndebuk. Ingen succes med hverken afslutninger eller indlæg. Farlig fejlaflevering førte til makedonsk mål.

Gennemsnit: 0,4

  

Afstemning


Læs også: