Martin Skrtel headede et vigtigt point hjem til Liverpool seks minutter inde i overtiden.

Det lignede endnu et nederlag til Liverpool. Det havde været det syvende i sæsonen og det andet i træk.

Men seks minutter inde i dommerens overtid dukkede den tjekkiske forsvarer Martin Skrtel op og headede det ene point hjem i 2-2 kampen mod Arsenal på Anfield.

Det var endda med en mand i undertal, da den indskiftede Liverpool-angriber Fabio Borini også var blevet udvist i overtiden for sit andet gule kort på kort tid.

Årsagen til otte minutters overtid var i øvrigt også grundet Martin Skrtel, da han blev trampet i hovedet i anden halvleg af Arsenal-angriber Olivier Giroud og måtte behandles liggende på banen for en hovedskade.

Så det var næsten symbolsk, at det var Skrtel, der med hovedet bundet ind kom højest og pandede bolden i nettet.

I sidste uge fik man en lussing på 0-3 af Manchester United, og Liverpool ligger tættere på bundregionen end topplaceringerne, og derfor var det ekstra vigtigt at afværge endnu et nederlag. Det havde i hvert fald øget presset på manager Brendan Rodgers.

Det var fortjent, at Liverpool fik point med sig fra kampen mod London-rivalerne. De havde domineret i store dele af kampen, hvor det var Arsenal, der straffede dem i korte faser af kampen.

Sidste sæsons sølvmedaljer virker pludseligt som et fjernt minde. Salget af Luis Suarez til Barcelona har virkelig kostet klubben dyrt, og så har Daniel Sturridges mange skadesproblemer også givet dem vanskeligheder.

Igen søndag var det tydeligt, at det er i front, at Liverpool har store problemer. De var i store perioder af kampen mod Arsenal dominerende og skabte en del fremadrettet, men ingen af de offensive spillere var særligt skarpe.

Det lignede dog oprejsning, da Coutinho kort før pausen med en lækker skudfinte og lige så fræk afslutning sparkede Liverpool i front. Men blot minuttet efter udlignede Debuchy, da Liverpool-forsvaret ikke fik clearet et indlæg.

Hele 39 procent af de mål, der er scoret imod Liverpool i denne sæson, er efter dårlige clearinger i feltet, så måske skulle Brendan Rodgers have lidt fokus der.

Efter 64 minutter slog Arsenal igen til stik imod spil og chancer. En hurtig omstilling endte hos angriberen Olivier Giroud, der var anderledes skarp end Liverpool-kollegerne.

Det lugtede derfor af en 2-1 sejr til Arsenal, lige indtil Skrtel sikrede det vigtige point.