Det var to hold, som i hver sin ende af tabellen havde brug for en sejr, da Arsenal lørdag tog imod Norwich, og i en tam affære lykkedes det favoritterne fra London at tage sejren med 1-0.

De tre point var vigtige for Arsenal i kampen med Manchester City om tredjepladsen i Premier League, der giver en direkte plads i næste sæsons Champions League.

Norwich kunne med en sejr have rykket over nedrykningsstregen. Nu har holdet to point op til Newcastle på den rigtige siden af stregen - dog har man spillet en kamp mindre.

Arsenal fik slet ikke spillet til at flyde lørdag, og det betød, at favoritterne stort set ikke skabte chancer, mens Norwich kom frem til et par fine tilbud, hvor Arsenal skal være taknemmelige for målmand Petr Cech.

Publikum var ikke underholdt på lægterne, men fansene gjorde dog heller ikke meget for selv at bidrage til positive vibrationer hos hjemmeholdet.

I en planlagt protest mod manager Arsène Wenger og klubbens 12 års titeltørke fremviste mange hundrede fans i det 12. spilleminut et væld af bannere med teksten "Time for change".

Andre fans begyndte dog at synge slagsange til fordel for Wenger samtidig. Konklusionen må være, at franskmanden deler vandene i klubben.

Wenger har stået i spidsen for Arsenal i næsten 20 år, men der har i denne sæson været mange kritiske røster, som gerne ser ham erstattet.

Første halvleg var en regulær ørkenvandring, og sådan begyndte anden halvleg også.

Ti minutter efter pausen valgte Wenger at hive en anonym Alex Iwobi ud og sende Danny Welbeck ind. Det var en god idé.

Efter få minutter på banen lagde Olivier Giroud med hovedet bolden til rette for Welbeck i feltet, og den engelske landsholdsangriber bankede bolden ind til 1-0.

Det løsnede lidt op for begge mandskaber, men effektiviteten omkring felterne var ikke imponerende.

Derfor blev det ved den ene scoring og tre point til Arsenal.

Indskiftede Danny Welbeck sikrede Arsenal en vigtig 1-0-sejr i kampen om 4. pladsen i Premier League.