Med en solid 3-0-sejr over Crystal Palace, kravler Manchester City op på siden af Chelsea i toppen af Premier League. David Silva var kampens store oplevelse, da han stod for to af holdets scoringer.

Manchester City havde slemme angrebs-problemer til kampen, hvor holdet var uden Edin Dzeko, Stevan Jovetic og holdets topscorer Sergio Agüero.

De forsvarende mestre havde dog ikke svært ved at få bolden i mål, og forsvaret tillod ikke mange chancer trods fraværet af kaptajnen, Vincent Kompany.

Holdene gik målløse til pause, men allerede efter fire minutter af anden halvleg bragte David Silva værterne foran med et skud, der blev rettet af af en Crystal Palace-spiller. Den lille spanier fordoblede også føringen efter en times spil, og så var kampen reelt lukket mod det tandløse Palace-mandskab.

Ti minutter før tid nåede det også at blive 3-0, da Yaya Touré resolut sparkede bolden i kassen.

Med sejren er City nu oppe på 39 point for 17 kampe. Chelsea topper fortsat tabellen med det samme antal point takket være en bedre målscorer. De har dog en kamp til gode, da de først på mandag møder Stoke.