Pierre-Emile Højbjerg er for resten af sæsonen udlejet fra Bayern München til Augsburg, og den danske landsholdsspiller fik søndag eftermiddag en fornem start i sin nye klub.

Hjemme på SGL Arena var den unge dansker i træner Markus Weinzierls startopstilling, og efter 38 minutters spil tog han en dribling i højre side af banen og slog et perfekt indlæg ind over til Halil Altintop, der let kunne heade bolden i mål til 1-0.

Augsburg bragte sig også på 2-0 bare tre minutter senere ved Tobias Werner, men det lykkedes også Hoffenheim at reducere inden pausen til 2-1 ved Roberto Firmino.

Den danske landsholdsspiller viste kampen igennem stor vilje og ærgerrighed, men han fik dog ikke lov til at spille kampen til ende. Han blev således skiftet ud, da der var spillet lidt over halvdelen af anden halvleg.

Det lykkedes også Augsburg at gøre det til 3-1 kort før slutfløjtet, da Raul Bobadilla slog til på et kontraangreb. Så alt i alt kan Pierre-Emile Højbjerg være ganske tilfreds med sin debut.

Augsburg har haft en fantastisk sæson ind videre, og med sejren ligger de nu på en femteplads med 30 point for 18 kampe. Næste opgave for Højbjerg og co. er på onsdag, hvor de møder Borussia Dortmund på udebane.