KØB PLUS!

Se Manchester Citys vanvittige underskud

Det forventede underskud er mere end halveret og skaber glæde i klubben, selv om lønningerne er steget.

De arabiske oliepenge flyder i den engelske mesterklub Manchester City, men det betyder ikke, at klubben er en guldrandet forretning.

Endnu i hvert fald.

Ledelsen i Manchester City har netop fremlagt regnskabet for 2011/2012-sæsonen, og det lyder på svimlende minus 97,9 millioner pund - godt 900 millioner danske kroner.

Og for at det ikke skal være løgn, har underskuddet bragt stor glæde hos klubbens formand, Khaldoon al-Mubarak, fordi det endelige resultat er langt bedre end de 197,5 millioner pund, omkring 1.815 millioner kroner, man havde beregnet, inden sæsonen gik i gang. 

-  Det hårde arbejde hos alle involverede i Manchester City i løbet af de seneste fire år er begyndt at skabe et indlysende momentum, siger Khaldoon al-Mubarak ifølge Manchester Evening News.

Der er da også endnu mere fremgang at spore hos de forsvarende mestre, da de rundede forrige sæson af med et dundrende underskud på 231,1 millioner pund - knap 2.125 millioner kroner.

Trods de meget store underskud er der dog intet, der tyder på, at staben lider nød - lønbudgettet er nemlig steget fra 151,6 til 178,1 millioner pund - en stigning fra 1.393 til 1.637 millioner kroner.  

Jo, mon ikke der også er penge til en god julefrokost hos mestrene, selv om økonomien halter.  

Læs også: