Fenerbahce tog et vigtigt skridt mod avancement i Europa League, da den tyrkiske klub hjemme besejrede Zorya fra Ukraine 2-0.

Danske Simon Kjær fik en hovedrolle i opgøret, da han bragede Fenerbahce på 2-0 med en fremragende hovedstødsscoring i anden halvleg.

Alper Potuk sendte et frispark ind i det ukrainske felt, hvor Simon Kjær var gået med frem.

Omgivet af tre forsvarsspillere fra Zorya tvang Kjær sig fri af sine markeringer, og danskeren nåede højst, hvorefter han kraftfuldt headede bolden i mål.

Det var Simon Kjærs anden scoring i turneringen i denne sæson og Kjærs andet mål mod Zorya.

Danskeren scorede også i de to klubbers første møde i gruppen, da han dengang udlignede til 1-1 dybt inde i overtiden.

Fenerbahce er endnu ikke videre til 16.-delsfinalen, selv om tyrkerne topper gruppe A med 10 point for fem kampe.

Det kan klubben dog blive senere torsdag, hvis Manchester United taber til Feyenoord.

De to hold spillede 1-1 i det første møde i Ukraine. Holdene gik da også til pause med uafgjort, da der stod 0-0 efter de første 45 minutter.

Her fik Fenerbahce god modstand, og det lignede ikke en formsag for Fenerbahce at ordne ukrainerne.

I størstedelen af første halvleg var Zorya det bedste hold, og gæsterne fik også kontroversielt en scoring annulleret for offside efter knap en halv time.

Fenerbahce kom dog bedre ud til anden halvleg, og efter en times spil kom belønningen.

Tyrkernes slovakiske midtbanespiller Miroslav Stoch erstattede fra anden halvlegs begyndelse Emmanuel Emenike.

Stoch modtog bolden fra omkring 30 meters afstand, trykkede af og bragte Fenerbahce foran 1-0 på en flot scoring på et langskud.

Efter 67 minutter pillede Simon Kjær så al spænding ud af opgøret, da han bragede hjemmeholdet på 2-0 med sin hovedstødsscoring.

Herefter var Fenerbahce i kontrol, og man så klasseforskellen på de to hold.

De sidste gruppekampe spilles 8. december, hvor Fenerbahce skal til Holland og møde Feyenoord.