Jürgen Klopps Liverpool ligger nummer to i Premier League efter 2-1 over West Bromwich Albion.

For første gang i ni forsøg lykkedes det lørdag for Liverpool at besejre et fodboldhold ledet af Tony Pulis i Premier League.

Det skete, da Jürgen Klopps rødklædte værter hjemme på Anfield besejrede West Bromwich Albion med 2-1 og som en kærkommen bonus strøg op på andenpladsen i Englands bedste fodboldrække.

Holdet har 20 point for ni kampe og ligger nummer to på grund af en minimalt dårligere målscore end Arsenal.

West Bromwich Albions manager, Tony Pulis, havde i de foregående otte ligakampe som chef for diverse mandskaber ikke tabt til Liverpool.

Men lørdag krakelerede hans velkendte og kyniske defensiv.

Liverpool fik hul på bylden allerede efter 20 minutter med en flot scoring.

Emre Can førte bolden frem, lagde den ud til Roberto Firmino, som første gang lagde den i en blød, velplaceret bue ind til Sadio Mané, som flugtede den i mål.

Efter 34 minutter gjorde den lille brasilianer Philippe Coutinho det til 2-0, da han afsluttede flot efter en solotur. Den blev sat i fart af et højt Liverpool-pres, som tvang WBA til boldtab.

I anden halvleg havde Liverpool en stor kontramulighed for at gøre det til 3-0, før Nacer Chadli efter en dødbold havde chancen for at bringe spænding i opgøret, men sparkede over mål fra 11 meters afstand.

Som sådan var det ikke uventet, at WBA's reducering kom efter netop et hjørnespark.

Det skete otte minutter før tid, hvor Gareth McAuley bugserede bolden fri til afslutning forbi Liverpool-målmand Loris Karius, som igen valgte at blive inde på stregen.

Lige præcis det mål betød, at Liverpool ikke overtog førstepladsen i rækken.

Reduceringen betød også, at publikum på Anfield fik nogle nervøse slutminutter, efter hjemmeholdet havde været i kontrol kampen igennem.