Liverpools fans forlod lørdagens kamp mod Sunderland på det bedste tidspunkt, fordi holdet var foran 2-0, men det ændrede sig kort efter.

Med 13 minutter tilbage af Premier League-opgøret på Anfield Road mellem Liverpool og Sunderland valgte en stor del af Liverpools fans at udvandre fra kampen i protest mod de høje billetpriser.

På daværende tidspunkt var stillingen 2-0 til hjemmeholdet på mål af Roberto Firmino og Adam Lallana, men det skulle vise sig, at det ikke kun var Liverpools tilhængere, der var udvandret fra kampen.

Otte minutter før tid reducerer indskiftede Adam Johnson til 2-1, og i det 89. minut dukker Sunderlands topscorer Jermaine Defoe op og scorer sit 10. mål i sæsonen til resultatet 2-2. I begge situationer så Liverpools forsvar ikke alt for godt ud.

Liverpools kollaps til sidst kunne måske falde tilbage på, at Jürgen Klopp ikke var på trænerbænken i kampen. Han måtte melde afbud kort før kampstart på grund af mistanke om blindtarmsbetændelse.

Med det uafgjorte resultat har Liverpool stadig kun vundet en enkelt kamp i Premier League i 2016.