5-4 er ikke hverdagskost i Serie A, men det blev resultatet lørdag, da Fiorentina hjemme slog Inter.

Inter havde brug for point lørdag aften i forsøget på at spille sig tættere på femtepladsen i Serie A.

Den plads giver adgang til kvalifikationen til Europa League i næste sæson, og derfor ville en sejr ude over Fiorentina lune.

Sådan gik det dog ikke i opgøret, der gik helt amok i scoringer.

Hele ni af slagsen blev der disket op med, da Fiorentina vandt 5-4.

Matias Vecino bragte Fiorentina foran 1-0 halvvejs inde i første halvleg, men Ivan Perisic udlignede seks minutter senere for Inter.

Griezmann var arkitekten bag Atletico Madrids smalle sejr over Espanyol.

Gæsterne kom såmænd også foran 2-1 kort efter ved Mauro Icardi, men så vendte opgøret, efter at Federico Bernardeschi kort inde i anden halvleg misbrugte et straffespark.

Det kunne Inter-keeper Samir Handanovic selvfølgelig glæde sig over kortvarigt, inden boldene begyndte at hagle ind bag ham.

Efter 63 minutter udlignede Davide Astori, og minuttet efter bragte Matias Vecino med sin anden scoring Fiorentina foran 3-2.

Khouma Babacar ville også lege med i Fiorentinas målfest, og med to scoringer øgede han til 5-2.

Der var fuld fart på spillerne da Gladbach og Dortmund tørnede sammen.

Så lignede det store klø til Inter, men i slutfasen vågnede Mauro Icardi op igen, og med to sene scoringer nåede argentineren op på et hattrick.

Resultatet betyder, at Inter forbliver på syvendepladsen i ligaen med 56 point, mens Fiorentina følger efter med 55 point.

Lazio indtager femtepladsen med 61 point for en kamp færre efterfulgt af AC Milan med 58 point.