Hvad gik der lige galt, fristes man til at spørge.

FC København tog lørdag aften imod Sønderjyske, og hjemmeholdet kom rigtig godt fra start og sad på det meste af første halvleg. Det resulterede også i en scoring til løverne efter lidt under en halv times spil.

Vi skal ikke kunne sige, hvad der er foregået i pausen, men anden halvleg skulle vise sig at blive den diametrale modsætning til de første 45 minutter i parken. På få minutter smed FC København nemlig både det gode spil og 1-0-føringen på gulvet. Først sendte Sønderjyskes Christian Jakobsen gæsterne på 1-1, hvorefter Mikael Uhre bare to minutter senere fulgte trop og sendte sønderjyderne i front.

Men FC København var alligevel ikke så nemme at løbe om hjørner med, og hvad end, der så gik galt i pausen, formåede københavnerne at vende kampen på hovedet endnu engang. På ganske få minutter sparkede hjemmeholdet sig tilbage i kampen med to fremragende mål, hvoraf særligt Andrija Pavlović' sad lige i skabet.

Du kan se de to Sønderjyske-mål her i artiklen.

Mikael Uhre bringer SønderjyskE foran 1-2 i Parken mod FC København.