KØB PLUS!

Se billederne: Laudrups lækre badeferie

Swanseas Chico Flores viser på Twitter, hvor godt cheftræner Michael Laudrup behandler sine spillere.

Fodboldverdenen er efterhånden helt hæse af at snakke om, hvor godt Laudrups Swansea-mandskab har præsteret i denne sæson. Og Laudrup har belønnet sine spillere efter fortjeneste.

For hvis man dømmer ud fra forsvarsspilleren Chico Flores' seneste billeder på sin Twitter-profil, så betyder 'pause i kampprogrammet' på Laudrup'sk tilsyneladende 'luksus i Dubai'.

Med en uges kamppause øjnede Laudrup chancen for at lade sin spillere slappe af før den kommende Carling Cup-finale mod Bradford.

- Vi skal være fire dage i Dubai og flyver hjem fredag. Derefter tager vi direkte til Liverpool for at fokusere på kampen.

På billederne, som du kan se i billedhjulet i vinduet øverst i denne artikel, kan den spanske forsvarsgeneral blandt andet opleves i færd med følgende gøremål: nyde holdkammerat Ben Davies' dybt akavede sovestilling i bussen; nyde synet af Dubai fra 13 kilometers højde, mens han slapper af i en af privatflyets luksussenge; koble af i poolen med nyindkøbet Roland Lamah; og nyde sine egne, dyrebare ben, mens de masseres af en fysioterapeut. Altså en del nydelse.