Se Barton og Hamanns vilde twitterkrig

Joey Barton og Dietmar Hamann kastede sig frådende over hinanden på Twitter

Joey Barton var engang kendt som en lovende ung spiller, som en dag skulle være omdrejningspunktet på et engelsk storhold. I dag er hans berømmelse begrænset til den eksponering, han får på Twitter ved skiftevis at: udtale sig kontroversielt, røbe insider-transferhemmeligheder og svine andre Twitter-brugere til.

Sidstnævnte gav han sig til mandag aften, og den fik ikke for lidt.

Det hele udspringer af et tweet fra Barton, hvor han mener at vide, at Loic Remy ikke skal til Newcastle, men i stedet Queens Park Rangers. Tidligere var det ham, der løftede sløret for, at Remy skulle til Newcastle fra Marseille. For at gøre det hele mere indspist, så er Newcastle hans tidligere klub, Queens Park Rangers hans nuværende, og Marseille den klub, han i skrivende stund er udlejet til.

Det får den tidligere Liverpool-spiller Dietmar Hamann til at råde Barton til at stoppe transfersladderen. Og herfra eskalerer det til en episk verbal slagudveksling med spydige kommentarer om privatliv, karriere og personlige problemer.

Barton får adskillige slag ind ved at køre på Hamanns skilsmisse og lidt for store tørst, mens tyskeren langt hen ad vejen forsøger en mere værdig tilgang. Han kan dog ikke dy sig til sidst og får også sendt et par solide stikpiller afsted - blandt andet om Bartons kriminelle fortid og dengang, hvor den iltre englænder slog en teenager ned på McDonald's.

Skænderiet er så langt, at vi kunne inddrage mange flere sjove kommentarer, men i stedet kan du herunder læse den fulde udveksling.

Læs også: