Leicester førte, men Kasper Schmeichels klub endte med at tabe 1-2 i topopgøret mod Arsenal, og Leicester-manager Claudio Ranieri var ikke i tvivl om, hvorfor det gik, som det gjorde.

Udvisningen af Danny Simpson små ti minutter efter pausen ødelagde kampen for Leicester, mente manager Claudio Ranieri efter nederlaget til Arsenal. Og italieneren var utilfreds med det røde kort.

»Der var ingen grund til at udvise Simpson. Hold nu op. Han begår to frispark, ja. Men de er ikke til gule kort,« sagde Claudio Ranieri efter kampen ifølge BBC.

Leicester førte 1-0, da Danny Simpson blev udvist takket være et straffesparsksmål af topscorer Jamie Vardy, men Theo Walcott udlignede for Arsenal, inden Danny Welbeck på kampens sidste angreb scorede sejrsmålet.

»Vi kontrollerede kampen på det tidspunkt. Jeg er sikker på, at vi havde vundet kampen, hvis vi havde spillet 11 mod 11,« sagde Claudio Ranieri, der dog også havde roser til Arsenal.

»De er et fantastisk hold, som er dygtige til at spille bolden. De scorede på kampens sidste chance, så på den måde var de smartere end os. Men vi fører stadig ligaen, og vi har et forspring på to point. Så vi kan alt i alt gå videre med et smil på læben,« sagde Leicester-manageren.