Schmeichel: United vil ikke have Mourinho

Peter Schmeichel anser ikke Jose Mourinho som fremtidens manager hos Manchester United.

Der venter formentlig et af sæsonens største fodbold-brag, når Manchester United og Real Madrid tørner sammen på onsdag i Champions League.

Opgøret i den spanske hovedstad bliver samtidig mødet mellem de to managers Alex Ferguson fra Manchester United og Jose Mourinho i Real Madrid.

Her har sidstnævnte tidligere været nævnt som en oplagt afløser for Alex Ferguson, når skotten en dag vælger at lade sig pensionere som manager for den engelske storklub.

Men spørger man den forhenværende Manchester United-målmand, danske Peter Schmeichel, så vurderer han ikke, at Jose Mourinho kommer i betragtning som Alex Fergusons afløser. 

- Mourinho vil sandsynligvis ikke blive efterfølgeren. Jeg tror ikke, at klubben bifalder alt det, der følger med Mourinho. Målt på sine kvaliteter som træner er han en god kandidat. Men jeg tror ikke, at klubben vil have alle de andre ting, der omgiver ham, siger Peter Schmeichel ifølge Marca.

Peter Schmeichel spår heller ikke Jose Mourinho stor succes, når Real Madrid skal forsøge at slå Manchester United i ottendedelsfinalen i Champions League-turneringen.

- Manchester United kommer til kampen i god form og bør vinde, da de har haft en rigtig god sæson indtil videre, siger danskeren.

Han beskriver onsdagens opgør mellem Manchester United og Real Madrid, som en kamp mellem de to bedste fodboldklubber i verden de seneste 100 år.

- Det er de to største klubber i verden. Barcelona er ikke lige stor som dem. Og Real Madrid og Manchester United har været dominerende de seneste 100 år, forklarer han.
 

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08