Kasper Schmeichel gjorde endnu en fin indsats i Leicesters mål, da oprykkerne på hjemmebane spillede 1-1 mod det forventede tophold Arsenal. Danskeren var med en sikker præstation en medvirkende årsag til, at Arsenal måtte tage hjem til London med kun et point.

Men selvom gæsterne dominerede kampen, blev der aldrig tale om noget stormløb på Schmeichels mål. Hjemmeholdet matchede gennem hovedparten af de 90 minutter sidste sæsons nummer fire i Premier League.

Det gik dog galt for hjemmeholdet i det 21. minut, da det lykkedes Santi Cazorla at chippe bolden henover forsvaret og finde en fri Yaya Sanogo. Schmeichel halvklarede, men den dyrt indkøbte chilener Alexis Sanchez fulgte op og bragte Arsenal foran 1-0.

Stillingen holdt dog kun to minutter, så udlignede Leonardo Ulloa på et perfekt placeret hovedstød, da Laurent Koscielny ikke nåede op at blokere for indlægget.

Resten af kampen dominerede gæsterne og endte med at have bolden 69 procent af tiden, men det er bare ikke nok, hvis man ikke formår at bruge den fornuftigt. Et velorganiseret Leicester-hold neutraliserede uden større problemer Arsenal-offensiven, og det var faktisk oprykkerne, som et par gange var tæt på at komme foran efter hurtige omstililnger.

Arsene Wenger roste Leicester-spillerne for en stor fighter-indsats:

- Det var hårdt, Leicester spillede rigtigt godt og forsvarede sig med masser af hjerte. Vores angribere gjorde det godt, men ikke fantastisk, de scorede ikke. Vi er aktive i vinduet og forsøger at finde en løsning. Vi prøver virkelig hårdt. Ingen kan sige, hvad der sker i de sidste 24 timer. Men hvis vi skulle købe en spiller, hver gang vi ikke vandt en kamp, så ville det være for nemt, sagde Wenger, som altså stadig forsøger at forstærke sin trup, inden transfervinduet smækker i.

Det var begge holds anden uafgjorte kamp ud af tre mulige, men mens Arsenal vandt den tredje kamp, tabte Leicester og ligger derfor i den tunge ende af Premier League efter tredje spillerunde.