Schalke 04 satte en føring over styr mod Hoffenheim og har nu tabt fem gange i træk i Bundesligaen.

Hoffenheim. Den tyske storklub Schalke 04 har fået en historisk skidt sæsonstart i Bundesligaen.

Søndag tabte holdet fra Gelsenkirchen for femte gang i træk, da træner Markus Weinzierls mandskab rendte ind i et 1-2-nederlag i Hoffenheim.

Efter fem spillerunder indtager Schalke ligaens sidsteplads uden et eneste point.

Det begyndte ellers lovende mod Hoffenheim med en scoring efter fire minutter, da Eric Maxim Choupo-Moting headede gæsterne i front.

Allerede før pausen havde hjemmeholdet fra Hoffenheim scoret to gange. Først sendte Andrej Kramaric værterne på 1-1 på et hovedstød, inden Lukas Rupp scorede kampens sidste mål fire minutter før pausen.

Schalke 04 hører traditionelt til i toppen af tysk fodbold, og i sidste sæson blev det til en femteplads med danske Pierre-Emile Højbjerg i truppen. Højbjerg, der var udlejet fra Bayern München til Schalke, optræder nu for Southampton i engelsk fodbold.