Schalke 04 fik ikke et ben til jorden, da holdet gæstede Allianz Arena, hvor de formentlig kommende mestre vandt hele 4-0.

Schalke 04 blev sendt hjem til Gelsenkirchen med en sæk på 4-0 af Bayern München, der med sejren øgede sit forspring til Borussia Dortmund til 15 point og derfor styrer lige mod det tyske mesterskab.

David Alaba åbnede scoringen efter små 20 minutter, da han omsatte et straffespark til mål, og efter en halv times spil fordoblede Bastian Schweinsteiger føringen, da han sendte bolden ind bag Schalke 04s målmand, Timo Hildebrand, på et direkte frispark.

2-0 holdt til pausen, men seks minutter ind i anden halvleg scorede David Alaba sit andet og Bayerns tredje mål efter et gennembrud af Arjen Robben. Mario Gomez endte med at spille bolden bagud til Alaba, og østrigeren kunne let sende bolden i mål.

Mario Gomez var selv manden, der sørgede for kampens sidste mål. Denne gang var det Bastian Schweinsteiger, der stod for gennembruddet. Han lagde bolden højt ind til Arjen Robben, der klogt lagde bolden af til Mario Gomez, som kunne score i tomt mål.

Mens Bayern som nævnt fører Bundesligaen klart, er Schalke 04 røget ind i en formkrise, og de kongeblå er røget ned på niendepladsen.