KØB PLUS!

Santin skal til Brasilien

Cesar Santin drager nu på ferie til Brasilien. Når han kommer hjem, vil han være historisk i FCK.

Nu skal han på ferie. Væk fra sneen og hen til solen i sit hjemland, Brasilien. Cesar Santin scorede to mål mod FCN og kan gå på ferie med god samvittighed.

- Nu tager jeg på ferie til Brasilien. Jeg ville ønske, jeg havde to måneders ferie, men jeg har kun 20 dage. Jeg elsker sneen her, men jeg glæder mig til solen, griner angriberen.

Og Santin lover, at han nok skal komme tilbage. For den brasilianske angriber har to mål for foråret: At vinde mesterskabet og at blive historisk i FCK.

-  Nu har jeg rekorden som den FCK-angriber, som har scoret flest mål i Superligaen. Nu vil jeg gå efter rekorden som den angriber, der har scoret flest mål overhovedet i FCK. Jeg vil have den rekord, det betyder meget for mig at blive historisk i FCK, siger Santin.

Med sine to scoringer mod FCN kom Cesar Santin op på 77 scoringer i alle turneringer i FCK-trøjen og mangler dermed fem for at at komme op på Dame N'Doyes 82 mål.
  
Angriberen mener ikke, at 4-1-sejren over FCN betyder, at klubben nu har opfyldt en af hans to målsætninger, nemlig at vinde mesterskabet. 

- Vi tænker ikke på, at det var mesterskabet, vi fik med denne sejr. Vi skal tage en kamp ad gangen, og denne kamp vandt vi fortjent og burde have vundet mere. Det var et skridt mod mesterskabet, men meget kan nå at ske, siger Santin.

Læs også: